bakgrunn

onsdag 4. januar 2012

Scrapping prosjekt

Hei!
Her er et scrappe prosjekt som jeg har brukt litt tid på.Jeg har hengslet to sette kasser sammen slik at det har blitt et skap.Hadde ikke lyst å bare ha ting inni men valgte å ha litt bilder også.Bildene er av min mor og far i sine yngre dager og noen bilder av familien deres.

Selve skapet har jeg malt med akrylmaling og dekorert med tape og en slags vellum papir fra Tim Holtz.Ellers har jeg brukt utenpå metall tape,div chipboard figurer,bilder,perler,metall osv.
Dessverre kommer ikke alle detaljene like godt på bilder som i virkeligheten.Men sånn er det.Her er flere rom med bilder og pynt.DDame bildene er av min mor i yngre dager.Kulene var ganske kule men fargene passet ikke inn så jeg malte de med maling.Sølv veska syns jeg var ganske så kul og fant den på Åhlens til halv pris,he he.Her er flere bilder av min far i yngre dager.De runde bildene er montert på metall emballasjen til telys etter de er brent.De får en skikkelig 3D effekt.Glassflaskene fant jeg på Nille til en billig penge og så har dekorert de med tape fra TH.Bilen er en saab fra gamle dager.

Bilde av min mor.Her har jeg brukt en snelle og en fastner slik at jeg har kunne hengt opp ringen med pynt fra Prima.Glassene er kjøpt hos Kort og Godt til en billig pris som jeg har dekorert med labler og gullbord klistermerker.Kronene kjøpte jeg hos Panduro som jeg dekorerte på korken til flaskene.

Bilde av min far.Her har jeg dekorert med med masse metall som jeg har kjøpt hos Kort og Godt på supersalg.Den store metallblomsten var noe jeg kjøpte billig hos Panduro nå nettopp spm jeg egentlig ikke vet helt hva er men passet bra i skapet,he he.


Bildet her har jeg montert inni denne metall skålen som har dybde men som ikke synes.Den henger i en fastner slik at den kan tas av.

Her er kulene igjen.De er utrolige kule med div fasonger som jeg kjøpte på Nille.Her har jeg laget noen perle engler som heller ikke vises så godt.De har jeg limt på disse kronene hvor den ene har to kroner som er montert sammen.3 kommentarer:

Pia sa...

hold da op det er jo et helt skattekammer fyldt med rålækre detaljer, sååååå nydeligt
knus Pia

Sivic sa...

For et nydelig familieskap, skikkelig lekkert med mange fine detaljer!!
Godt nytt år, håper dere hadde en fin nyttårs feiring! Jeg var heldig og fikk låne lille Rikke : )

Nina sa...

Dette var kjempelekkert!
:-) Nina